tiistai 2. lokakuuta 2012

Hei Sie! Tuu käymään kyläs Eerikinkadulla Helsingissä

Virkkukoukkunen sai pikku siskon Helsinkiin! Avajaisia vietettiin pe 14.9.2012 iloisissa merkeissä. Tunnelmia niistä löydät meijän facebook sivuilta. Täält meiät siis löytää:Annankadun ja Eerikinkadun kulmalta pyyhkäset
Eerikinkatu 10 kohti
...sielhä pikku systeri jo vilkuttaakin......ja sit ku törmäät meiän kylttiin niin BLING oot perillä!

Kaupalla huseeraa Kristiina ma-pe 11 - 18 sekä la 11 - 16


...ja joka paikan höylänä toimii Rebekka
Tervetulloo meit moikkaamaan isolle kirkolle!
8 kommenttia:

 1. Seuraavalla Helsingin reissulla olisi kiva käydä katsomassa.
  Onnea ja menestystä pikkusiskolle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Unelma ja tervetuloo käymään! Rebekka laittelee kuvia ja tiedotuksia kans tänne blogiin, saahaa postauksia useemmin kuin kerta puoleen vuoteen :D

  VastaaPoista
 3. Täytyy tulla! Ja tervetuloa Helsinkiin :)!

  VastaaPoista
 4. :)=)Tervetuloo käymää, Jaana. Puoti on pienen pieni, ilostuttava värikimara. Virkkukoukkusen uudet kamut on olleet iha lääpällää! Viel tän viikkoo on myymälöis (siis just tuol Hesas ja Imatral)lämpöset arvonnat :)

  VastaaPoista
 5. Ai jumpe! Kyllä sopivaan saumaan heitti facebook ilmotuksen seinälleni tämmösestä blogista! Oon reissaamassa perjantaina Hkiin ja käyntilistalla on jo kirpparit ja Tigerit. Voi ilo ja onni kun tämä putiikki muistutti olemassaolostaan! Tarvii nyt vaan alkuviikko hokea "muista itsekuri, muista itsekuri" -mantraa, jotta säilyy ees joku tolkku kun pääsee pelipaikalle.. ;)

  VastaaPoista
 6. Heee! No hyvin sattu :) Ei kuule, ihan vaa unohat sen itsekurin ja aattelet vaik "JO" jouluu ;)Sinne Helsingin putiikille on lähteny taas sellasia herkkuja, et oksat pois! JA on niit siis Imatrallakii (vähän laajemminkii, ku on "vähän" laajempi kauppa). Joko näit Oililyn laukut??? Iri laitto niistä kuvia perjantaina faseen. Ja ne korut!!! Iiikkiä :)

  VastaaPoista
 7. Juu kyllä itsekurin kans tekee ny tiukkaa. Kotivinksun 101 ideaa -lehtiki mainosti teitä tänään. :) Joulu, mikä ihana tekosyy ostoksille! Kangasvalikoimaa odotan innolla -on tekeillä joulumyyjäisiin juttuja, mitkä kaipaa vähän väriä.
  Sininen laukku oli kyllä ihana! Kukkaa ja kaikkea. :) Eiku montako laukkua mulla jo olikaan..? ;)

  VastaaPoista
 8. Aaa, no se 101 lehtihän pitää hommata :) Kiitos siulle VINKISTÄ.
  Kankaita on siellä Hesas sekä pakal ja sitte on myös ISO valikoima 30cm valmiita pätkiä. Just hyviä projektien virkistäjiä :) Ja ne laukut, juu... Eihän niitä voi koskaan olla liikaa ;) Käyhä kaupal!

  VastaaPoista