keskiviikko 21. elokuuta 2013

Matkalla Superiin :D


VIRKKUKOUKKUSEN HAHMOT JA VÄRIT IPV –MUKISSA!

Virkkukoukkunen on imatralainen väreillään ja hahmoillaan maailmaa valloittanut käsityöpuoti. IPV on tehnyt aiemmin yhteistyötä Virkkukoukkusen kanssa edustusjoukkueen jokeripaitojen muodossa ja nyt on valmistunut pesis -aiheinen muki. ”Mukin tuotto käytetään edustusjoukkueen toiminnan tukemiseen, katsotaan ajan kanssa syntyykö Matkalla Superiin –myyntiteeman alle muita tuotteita”, kertoo IPV:n puheenjohtaja Jani Valkeapää.
  


"Virkkukoukkunen imatralaisena väri-ilmiönä haluaa olla mukana myös perinteikkäässä puna-valkoisessa ilmiössä. Projektiin IPV:n kanssa lähdettiin, koska Koukkunen tekee mielellään yhteistyötä yritteliäiden ja innovatiivisten porukoiden kanssa. Muki oli hauska suunnitella, tehtävänanto oli mukavan väljä - suunnitelkaa meille muki, nauraa Virkkukoukkusen Tiina Kärkäs.

Kun muki saatiin synnytettyä, niin pitihän sille löytää kummi. Tähän tehtävään ryhtyi imatralainen yli 1 500 keikkaa tehnyt show-bändi Osmo’s Cosmos. Mukit tulevat myös myyntiin kummien Osmo’s Cafessa. ”Olemme olleet IPV:n mukana 80 –luvulta saakka. Heti oli selvää että mukana menossa ollaan vaikka erikoisemmassa kummin roolissa”, virnistelee Pete Kiisseli Osmo’s Cosmoksesta.
Matkalla Superiin –mukit myynnissä Virkkukoukkusen puodissa ja nettikaupassa, Osmo’s Cosmos Cafessa, Leipomo Toivosen myymälässä sekä suoraan IPV:ltä

2 kommenttia: