maanantai 15. huhtikuuta 2013

Virkkukoukkusella juhlavuosi 20v.!!!


Siitä on jo vierähtänyt 20v. kun yrittäjä Tiina Kärkäs perusti ensimmäisen puotinsa Meltolaan Imatralle vanhempiensa eteiseen. Hän sai yrittämisen kipinän jo kouluikäisenä omilta huudeilta myymällä keräämiään kukkakimppuja tien varressa kiltin naapurin tädin niitä ostaessa.
Tuotereperttuaariin ovat vuosien varrella kuuluneet virkatut antennipipot, piirretyt silkkihuivit, t-paidat, tyynyliinat ym. Aikaisemmin Kärkäs teki myös paljon tilaustöitä, niistä oli kuitenkin pakko luopua toiminnan ja jälleenmyyjäverkoston laajetessa.
Nykyään käsinpiirrettyjen tekstiilien rinnalle ovat tulleet myös painetut postikortit, mukit sekä muut Virkkukoukkuselle valmistetut suunnittelemamme tuotteet.
Tiina piirtää edelleen kaikki hauskojen lausahduksien ja pirteitten värien koristamat tuotteet itse.Nykyään Koukkunen työllistää jo kahdeksan nohevaa naista.

Hauskoista synttärihulinoinneista Imatralta voi katsella lisää kuvia Virkkukoukkusen facebooksivuilla ja tällä viikolla juhlat jatkuvat verkkokoukkusessa sekä Helsingin kaupalla tarjousten merkeissä.


3 kommenttia:

  1. Superia superimman syntsäkakun teki koukkusen oma Jeeves, eli Marde :)NAM! Ja VAU! :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut. Imatralla tuli poikettua juuri synttärihumuna, aikamoinen tunnelma :)

    VastaaPoista