perjantai 3. joulukuuta 2010

Lankoja! -Villainen värikylpy

Nyt meil on myynnissä myös ihania lankoja!
Värikylläisiä Japanilaisia Noron lankoja löytyy sukka- sekä 100% villaisina versioina.
Merino/kashmir/mikrokuitu-lankoja Italiasta.
Villaa & angoraa Irlannista.
Ja uskomattoman pehmeää alpakan ja silkin sekoitusta Perusta.

Tulkaa hiplailemaan ja ihastumaan!
Mahtavia värejä, iiks!

6 kommenttia:

 1. Hello miten noi eläimet on tehty?
  En oo kutojamimmejä, joten ei suju ihan tosta noin vaan.

  VastaaPoista
 2. Hello Kirsi! Ne hauskat pallokuvioiset nallet on Johanna K. Designin valmistamia vekkuleita. Nallen tuotelapussa kerrotaan näin: " Tämä nalle seikkailee usein ja on ylpeä vatsastaan. Nalle syö mielellään perunoita ja kesäkurpitsaa. Hermostuu harvoin ja venyttelee mielellään. Pilkut kutiavat toisinaan." :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi! Ollapa aikaa neuloa! Kyllä kelpais tommonen herkullinen korillinen lankojakin ihan vaan ihailtavaksi ja hiplattavaksikin :)

  VastaaPoista
 4. On ne nii ihanii, iha just vaik vaan katellakkii :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Tehkää iloisilla väreillä enemmän verkkokauppaan noita neulomisaiheisia kasseja :-) Voisin nimittäin ostaa ja ostaa ja....

  piia

  VastaaPoista
 6. No myöhän tehään, kuhan alotellaan työt ja saahaan taas ompelimost kasseja ;). Vielä on pari päivää lomaa ja sitten virkeinä palaudumme töihin ens viikolla. Kotvasen ja hetken ja tovin kyllä kestää ennen kuin ne kassit verkkokauppaan lehahtaa, kevään kuluessa kuitenkii. Ja jos faseilet, laitan sinne välil infoo nettikaupan täydennyksistä, käy kurkkiis :). Aivan mahtavan makiaa, uutta karkinpunasta kassikangasta tuli tänään, ooh!

  VastaaPoista