torstai 4. maaliskuuta 2010

Hei hoi Helsinki!

Jahas... Taas keikkaa pukkaa, supikkaat suttaa.Varustetaan Tyykin Maijaa ens viikonlopun Kädentaito messuille.
Siis ne siel Vanhas Satamas.

Näitkii kukkaroit ois toivottavast valmiina huomenissa, kun Hanski spurttaa Stadiin.
Uusina kuoseina ovat nuo pallolliset versiot.

Mie piirrän ja Mari kikertää.

Tähän hempulanväristen pilkkujen sarjaan ovat liittyneet mukaan myös vaaleenpunaset patalaput ja kintaat.Vaaleensinisinä uutuuksina niitä on siis myös.

Ja vino pino poikineen oottaa vuoroaan.Nyt ei taija pilkkuessut keretä tähän reissuun...

Ja työhuone on ihan kaaoksen vallassa.
Ohh hoh!
No ens viikol, tai jossai sopivas käntees sit järjestellää.
Onha täs taas kaikenlaist sompailtu.
Se uus söpökassikii puksahtaa pian uunista ulos.

Välil ollaa hämmennetty myös uusien nettisivujen olemusta.
Niist on tulos NII hienot.
WAU!

No mutta, tervemenoo messuille!Myö ollaan taas varattu niit kamupusseja Facebook ryhmäläisille .Mie aattelin ite kans piipahtaa messuilemas sunnuntaina, toivottavast löytyy kaikkee ihanaa... :)

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti uusille kotisivuille tulee tarkempia/yksittäisiä kuvia muistakin tuotteista kuin juuri ihan itse valmistetuista.

  Nimim. Peltipurkkihimo

  VastaaPoista
 2. Hei Nimim.Peltipurkkihimo!No nyt täytyy kyl het tuottaa pettymys.Sinne on tulos osio "uutuudet",joho sit laitetaa kuvia sitä mukaa ku keritää kaupan uutuuksista.Mut muuten meil ei kyl riitä resurssit pitää tilannetta ajantasal.Minkälaine purkki siul on mielessä?Oisko se joku joka on tääl blogis vilahtanu?

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja taas ja kauniita kuvia :) On teillä hyvä palvelu, kun Iri soitti tänään oikein kotiin mulle ja kertoi että himoitsemani vaaleanpunainen ruusu teepannu on saapunut. Täällä jo innossaan odotellaan että voin järjestää Hassun Hatuntekijän teekutsut Liisa Ihmemaa tyyliin, kuun saan aiheeseen täydellisesti sopivan teepannun :)

  VastaaPoista
 4. Oi Sufferiina!Kiitoskiitoskiitos!Tää on kyl vähä tuntunu sellaselt "päätä seinään"-päivältä, joten näi ihana palaute tuli kyl NII kivaan saumaan :)!Saatiin eilen tosiaan uus satsi niitä makeita astioita, aivan ihania ovat kyl.Sellaset Hassun Hatuntekijän kekkerit on kovasti kannatettava idea!! JEE!Ehkä meinkii pitäs sellaset tääl pitää...

  VastaaPoista