tiistai 15. syyskuuta 2009

Syksyn satoa sekatavarakaupassa :)

Syys-satoa Koukkusen ikkunasta.
Mukavia tyynyjä,vekkuleita purkkeja,söpöjä sukkia ja vaik mitä.

Iri kirjaa ylös mitä kaikkee mie laitoin ikkunaan ja laatii hinnaston.
Ei hassumpi ilma "ulkohommiin"!

Rintanapit keekoilee telineessään.

Näyteikkuna ihanuudet kellii auringossa.Tässä kelissä siivouskii voi olla vähä hauskempaa :)

Meijän sekatavarakauppa kylpee väreissä.

Mainiot tiskiharjat oottaa hulppeeta huushollaajaa.

Nähään!

7 kommenttia:

 1. Kiitos väriterapiasta! Ihania kuvia:)

  VastaaPoista
 2. Oi,ole hyvä!Mikäs on kuvatessa kun on noi mahtava keli!

  VastaaPoista
 3. Voi kun tämä teidän ihana putiikki on niin kaukana!!! Ihania tuotteita ja vielä ihanampia kuvia. Onko punainen, pilkullinen kannu myytävänä???

  VastaaPoista
 4. Pakkohan se on jonain päivänä ajella sinne Imatralle katsastamaan teidän putiikkinne ihan livenä, on se vaan niin upea!

  VastaaPoista
 5. Hurlum hei!
  No tulkaa ihmeessä!Putiikki on pieni,mut TÄYNNÄ tavaraa :).Tarleenalle tiedoksi:kuvassa olevia maitokannuja on myytävänä à 14,50,ikkunassa on myös teekannu a`22,50.Sitte sitä sarjaa on viel kermanekka 10,50 ja sokruastia myös 10,50.Se sokrupurnukka näkyy kans tos yhessä näyteikkuna kuvassa.Söpöjä ovat!

  VastaaPoista
 6. Mepäs käytiin oikein paikan päällä!! Jee!! Pitkäaikainen haave toteutui. Ihana oli kauppa, ihanan pikkuinen ja tosiaan täynnä kaikkea ihanaa. Varmaan ennätys tuli miten kauan voi nuin pienessä kaupassa sitä valintaa tehäkkin.. =D Ja sit vielä piti palata taks ja vaihtaa Olgan väriä kuitenkin.. Nyt se ihana musta keikkuu olalla aina!! Oli niin kiva palvelukin siellä että kiitosta vaan kovasti!! Ehkäpä joskus ajellaan sinne uudestaan täältä Kouvolasta. Ja kerrothan terkut sille kivalle myyjätyttöselle (pe 11.9.) että koiranpentukin löydettii, ihan pikkuisen vaan ajettiin harhaan matkalla. =D

  VastaaPoista
 7. Jee!Hyvähyvä!No se on tuo meijän Mari kun oli sillon puotipuksuna,kerrotaa terveiset :)!Kyl siel kaupal taitaa visiitissä enkat olla kaks tuntii ;)....Sillon kerkee varmaaa nähä jo kaiken!Kouvolastaha ei nii kauheen pitkä matka ookkaa tänne.Meil on syys-sirkus tapahtuma tos lokakuun alkupuolella,sillo on jotai ekstrameininkii, kantsii hilpasta tänne vaik sillon.

  VastaaPoista