maanantai 6. heinäkuuta 2009

Vintage lankaa keriessä...
Sain kassillisen keijunhiuksen paksusta kampalankaa,varmaan seitkytluvulta..Niitä sitten keriessä ehti ajatella kaikenlaista...Niinku esimerkiks,että jos noitten lampaitten, joista tuo villa on lähtösin jälkipolvet edelleen toimivat villantuottajina,niin monennessakohan lammaspolvessa hyö toimii.
Sitten aattelin Primulan Artesaani leipää.
Onko muilla ammattiryhmillä oma leipä?
Kenties vaikka "Tradenomi-maukas vakkalimppu"?
Puutarhurinleipä kuulemma ainakii on :)

Ja sitte aattelin kaikkii teitä ihanat immeiset ,jotka NIIN sankoin joukoin Koukkusessa viime viikolla vierailitte.Kiitos terveisistä!Imatrallahan oli Big Band-festarit ja monet teistä olitte yhistäneet festaroinnin ja koukkusvisiitin,kätsää!Myö kekkeröitii tääl työhuoneel kalenterin parissa ja Iri ja Johanna teijän kaa siel kaupalla.He he hee!

Kalenteri on jo tosi hyväl mallil ja virkkuut myös.
Viltist ei puutukku 360 läpykkää!

4 kommenttia:

 1. Voi hertsyykeli...voiskos sieltä lähettää tänne jonain kosmisena säteilynä hieman energiaa...siel tuntuu olevan sitä tarpeeksi.
  Onko juomaveteen sekotettu jotain?
  Tääl Vantaal laitetaan vissiin unilääkettä juomaveteen.
  Silmät lurppasee jo ;o) Upee täkki tulossa kertakaikkinensa.

  VastaaPoista
 2. Vau, mikä määrä neliöitä! Mulla neliö-projekti myös meneillään, mutta alkumetreillä vasta..

  VastaaPoista
 3. ...Juomaveteen on tääl sekotettu teetä ;) Koitetaan laitaa virtaa sinne päi,hurhurrur nyt läks!Miun täytyy nyt vähä toppuutella tuon virkkaamisen kans,et pysyy käpälä piirtokunnossa.Alotin tosin tekemään kapinallisia tilkkuja hämmentävillä väreillä ja nythä niit tahtos veivata lisää.Onneks pitää myös tehä töitä,nii ei VOI kokoaikaa virkata.Alotellaan pannumyssyjä! :)

  VastaaPoista
 4. Sun virkkaukset on ihan syötävän ihania! Nam!

  VastaaPoista