lauantai 30. toukokuuta 2009

Unelmien kesäkodissa

Ompa vihreetä!
Unelmien kesäkodissa nuuhkitaan orvokkeja 
ja lymyillään sen seittämän sortin pelakuitten takana.
Kamujen kanssa perehdytään mekaniikan ihmeisiin ja moneen muuhunkin kiperään ongelmaan.
Mukavaa ajanvietettä löytyy Bunty Cutlerin kirjasta"211 asiaa,jotka jokaisen mimmin pitäisi tietää".Siis jos tahdot tietää kuinka harppua soitetaan, tai miten sontikkaa tulisi käsitellä kovalla tuulella...Tai haluat valmistaa orvokkisiirappia,ommella vedonestäjämäyräkoiran,tai jos on kertynyt 18 paritonta verkkosukkaa,niin nyt niille löytyy taas käyttöä.
Ja sitten voi lepuuttaa silmiä ja suunnitella väkerryksiä selailemalla Anu Harkin sympaattista "Unelmien kesäkoti"-kirjaa

Ihanaa lauantaita!

14 kommenttia:

  1. Piipahdin tanne ensimmaista kertaa. Iloisen varikkaat sivut sinulla! :-) ...Se punainen kukka jossain aik. sivulla nayttaa kylla punahatulta...mutta voihan se olla auringonhattukin...

    VastaaPoista
  2. Kiva kun piipahit,tervetuloo jatkosakii!No mie oon nii värien perään :)ett tääl täytyy kans väreillä.Aa,hyvä selvis senkin nimi,kukka löytyy mummon kukkapenkistä ...

    VastaaPoista
  3. Yhdessa kuvassa, tuolla aikaisemmin, olevat puukengat on muuten ihanat. Tahtoo tuollaiset, kun tullaan kotiin...

    VastaaPoista
  4. No ne on!Ja mukavat jalassa,mie oon iha tosi positiivisesti yllättyny kun välillä ei meinaa millään löytää sellasia kenkiä mitkä ois hyvät jalassa,saatikka super söpöt.

    VastaaPoista
  5. Unelmien kesäkoti löytyy minunkin hyllystä, aika paljon onkin tullut selailtua.

    Ihania muuten nuo rintamerkit tuolla alempana!

    VastaaPoista
  6. Mie oon kanssa moneen otteseen selaillu,mitää omaa värkkyytä en oo vielä saanu alotettuu.Ja ne virkattavat matonkuteetkin vielä oottaa koukkuun tarttujaa..No kyl täs viel torhistun!
    Kiitos kehuista!Mie tykkään niist kans.Kuva tosin on otettu nii aamusella, että valo oli vähän kalpea.Oikeesti ne on viel vähä namumpia :)hihihii

    VastaaPoista
  7. Heippa taas! Kivalta vaikuttaa kirjavinkki, pitää käydä jossakin katsomassa. Sataako teillä, meillä sataa....muttei sekään haittaa, tiedäthän miksi, kun värejä on silti! :)))))
    Iloista oloa sinne!

    VastaaPoista
  8. Heippa!Eilen oli melko hurja keli,välillä ikkunoissa ei sunkaan ollu vesipisaroita,vaan puroja.Harmaata on tänäänki,lämpötila +5....Jotta oikein mukava olla sisällä ja tehä töitä!Väritellään! :)

    VastaaPoista
  9. Heips! Olipas hauska löytää tämä blogi, mistä lienee tänne eksyinkin, en ees muista! Mulla on onni omistaa ihanainen Olga-kassi, se on niin hauska, löysin Kouvolan Taito-Shopista ennen joulua ja ostin kummitädillekin heti lahjaksi oranssin iloisen kassin. Oli tosi ihanaa löytää tää blogi ja sitä myöten myös tuo yrityskin, sillä ajattelin jo sillon kassikaupalla ollessani että se on varmaankin käsityötä ja uniikkia sellasta. Ja nyt sain varmistuksen asialle, mahtavaa!! Tosi kivaa kun on kuvia ja juttuja työhuoneelta myös. Aivan mahtava liikeidea, pitkää ikää ja paaaaaljon asiakkaita sille!

    Yhtä juttua kysyisin: se mun kassi kun on vaalea turkoosi väriltään niin hetihän sen onnistuin likaamaan. Ikävä tumma täplä tuli olkahihnaan ja se näkyy niin kömösti kun sitä tykkäisin pitää olalla pään yli vedettynä.. oon sitä koittanu pestä pois mut ei lähe, snif. Nyt ajattelin että mahtaisitteks te tehdä siihen jotain kivaa kukkasta tai muuta vastaavaa että se peittyis.. jos vaikka joskus teidän kaupalle retken tekisin? Tai onko vinkkejä tahranpoistoon..?

    terkuin Heli (www.helinjutut.vuodatus.net)

    VastaaPoista
  10. Heipparallaa!No kiva kun sie löysit meijät,täällä ollaan!Lisää yrityksentarinaa ja tuotteita löyät tosta ylempänä olevasta meijän nettisivujen linkistä,jos tahot käyä kurkkaas.
    Ootko kokeillu poistaa sitä tahraa mäntysuovalla?Sillähän lähtee monenmoiset sotkut irti...
    Kangaskassit ja kengät yms.kantsii ennen käyttöönottoo suojata teflonsuihkeella,niihin tulee siitä suojaava kalvo.Ootko kokeillu?Suosittelen!Oon ite suojaillu suihkeella mööpelitäni ja kenkäleitä ja kasseja.Selkeesti näkyy kyllä ajastaan jos ei oo ihan joka kohtaa tullu sumutettuu..Pistä meille vaik sähköpostii mite siun tarhanpoisto edisty :)

    VastaaPoista
  11. Ihana värimaailma sinulla! Samaa fiilistä kuin TV:n Viola-tuorejuuston mainoksessa.

    VastaaPoista
  12. Voi kiitos!Se on ihan mahtava mainos,harmi ettei sen Violan kämppää näytetä enempää... :)

    VastaaPoista
  13. Kiitos vinkistä! Täytynee kokeilla suopaa.. ja jatkossa sitten sitä suihketta. On niin harmittanu kun se ihanan värinen kassini on jo ihan likanen.. Juu, ja joka sivun oon tainnu jo lukaistakin teidän nettisivuilta.. =D ainaski luulisin niin!

    Pirteää tulevaa viikkoa!

    Heli

    VastaaPoista