keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Saldo

Tapahtunut tähän mennessä:
pinkkejä pikkuneppareita,kerhokasseja poitsuille,puikkopusseja,läppäolgia,tyynyliinoja äiteille,mummeille,mummoille,mummuille.Ekopuuvillaisia pipoja pikku pirpukoille.Värien sekoittelua,bodien paperointia ja piirtoa.Pakettien pakkausta..
Tehokas viikko ja tänään vasta keskiviikko!
Huomenna pistetää pillit pussiin klo 14 sekä työhuoneella että kaupalla ja hilpastaan Valpuria juhlimaan!

Hilpeetä, kuplivan iloista Vappua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Huu, kiirettä sinulla pitää, hengästyttää kun kuuntelee. Omassa työssä täällä hetken hiljaisempi puolitoistaviikkoinen ja sitten alkaa taas uuden tekeminen....se tulee aina niinkuin juna heh! Oikeastaan tykkään enemmän just siitä kiirevaiheesta.
  Iloista vappua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Miusta on mukava tehä monensorttisia tuotteita peräkkäin,niin säilyy innostus.Sama juttu täälläki ton kiirevaiheen kanssa,mie tykkään kans hikittää!:)Saa puristettuu ihme suorituksia,mut sen jälkeen on ihan et mikä maa mikä valuutta..Mites siulla joko sormet syyhyten ootat uuen luomista?

  VastaaPoista
 3. Piilomajasta tänne eksyin kommentoimaan - oli pakko, kun kesäisin usein kuljen Virkkukoukkusen ohi, on mökki siellä päin!

  VastaaPoista
 4. Hei siulle! Oli pakko pika pikaa tulla kommentoimaan, kun Piilomajassa piipahdin. Olen näet sieltä päin lähtöisin. Toivottavasti kauppa käy iloisesti, vaikka muuten siellä on vähän ankeat tunnelmat ainakin, kun kuuntelee työttmyyslukuja.

  VastaaPoista
 5. Hei Eeva!Haa,kohtahan se mökki kausi alkaa,eikö?Mie alotellin mökkeilyy just täs pari päivää Käsämässä(Pohjois-Karjalassa),sen verran pohjosempana se on, että tääl Imatral on kevät jo selkeesti pidemmällä :)
  Meillä käy ilosia asiakkaita,yleensä kaupalla ei voi naurunpyräyksiltä välttyä!Ehkä ne huonojen uutisten kuulijat tulee meille nauru-ja väriterapiaan :).Ennenmuinoin kun apteekki oli vielä siinä vieressä, muistan jonkun asiakkaan sanoneen hakevansa vitamiinit sieltä ja loppu hoidon meiltä!Mainioo lauantaita ja teretulemast iloiseen Itä-Suomeen!

  VastaaPoista